marți, 14 decembrie 2010

Manichiura



Manichiura reprezinta una dintre principalele trăsături ce definesc feminitatea, fiind unul dintre atuurile pe care femeile le au în fata bărbaților, făcându-le mai atrăgătoare.

Putine conștientizăm ce impact au unghiile frumoase si ingrijite si cum contribuie manichiura in crearea unei prime impresii, de aceea trebuie sa ne punem in valoare calitatile, sa fim feminine si sa nu ne neglijam, indiferent daca timpul ne permite sau nu.

In sezonul de toamna-iarna 2010, cele mai cautate tipuri de manichiura sunt cele cu design simplu, dar impecabil realizat. In prim plan sunt nuantele bogate si seducatoare, in ton cu anotimpul rece, dar si cele neutre, perfecte pentru orice tip de tinuta.

Clasicul French ramane in tendinte,
mai ales in varianta inversata sau
cu decoratiuni (discrete) aplicate.




Lui i se alatura deja popularul greige
(o nuanta intermediara intre gri si bej),
precum si tonurile mate de gri, bej sau crem,
in crearea unui look sofisticat si adecvat oricarei ocazii.
In plus, aceste nuante se potrivesc oricarei forme sau lungimi de unghii.

Daca pentru noi eleganta este sinonima cu lacul rosu de unghii, in acest sezon vom putea alege dintr-o varietate de nuante si texturi. In afara nuantelor profunde de rosu, care se mentin de cateva sezoane incoace, avem variantele intermediare intre rosu si oranj, rosu si roz sau rosu si violet. De asemenea, putem miza atat pe texturile clasice  mate, cat si pe cele cu straluciri pretioase.

                 

O alta nuanta-vedeta este maroul ciocolatiu, cu textura bogata - o alternativa stilata la nuantele de rosu ale sezonului. Acesta poate fi purtat ca atare sau in combinatie cu una dintre nuantele metalice in voga: auriu, bronz sau aramiu.

 



In randul tonurilor metalice putem include si indraznetul argintiu, dar si variantele intunecate, stralucitoare de verde-smarald, safiriu sau violet.



Daca respectam regula simpla de a potrivi nuanta de oja aleasa la culoarea pielii noastre si la forma unghiei, sezonul de toamna-iarna 2010 ne promite un sir nesfarsit de manichiuri seducătoare.  

Sursa: www.stilfeminin.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu