vineri, 29 iulie 2011




Tinute

    Pentru o femeie, vestimentatia este mai mult decat o simpla metoda de a-si acoperi goliciunea. Este un prilej ideal de a-si pune in valoare feminintatea, rafinamentul, bunul gust si curajul de a incerca vestimentar. Este totodata un prilej de a iei in evidenta sau de a te pierde in multime, o ocazie de a-ti evidentia personalitatea sau de a ramane ascunsa.
    Tinutele vestimentare sunt chiar si un indicator social excelent, detalii precum croiala sau materialele indicand situatia financiara a unei persoane si chiar gusturile personale. De aceea vestimentatia nu este doar o modalitate de a infrange frigul, ci o ocazie de a-ti afisa (sau ascunde) ideile si feminitatea.
    O femeie are o larga varietate de tinute din care sa aleaga, fiecare cu stilul propriu solicitat de rigorile impuse de traditie. Astfel:

Tinute casual

    Tinutele casual reprezinta stilul vestimentar purtat atunci cand dorim sa ne destindem. Fiecare persoana are propria parere cu privire la stilul casual si de aceea nu exista niciun fel de limitare sau de reguli de respectat pentru aceasta vestimentatie.
Casual
 Tinute Tinute Tinute


Smart casual
 Tinute Tinute Tinute

Tinute office

    Tinutele office impun cele mai mari restrictii deoarece reprezinta vestimentatia “de servici”. Fiecare birou sau mediu profesional are propriile limite impuse in acest stil si de aceea liniile clasice raman cea mai buna alegere pentru o vestimentatia “adecvata”. Acest stil evita excesele, culorile si croielile extravagante si se bazeaza de multe ori pe simplitatea vestimentara in general dar si pe o simplitate a croielii si materialelor, precum si pe o paleta coloristica neutra.
 Tinute Tinute Tinute

Tinute de seara

    Tinutele de seara, desi nu la fel de pretentioase sau sofisticate ca cele de ocazie, sunt o ocazie de evadare din stilul mai sobru al zilei pentru seri relaxante si feminine. Vestimentatia de seara imbina delicatetea si lejeritatea cu un stil mai elegant si feminin, rezultand piese uimitoare pentru orice ocazie: o piesa de tetatru, o serata muzicala sau o cina romantica.
 Tinute Tinute Tinute

Tinute de ocazie
    Tinutele de ocazie sunt cele mai pretentioase obiecte vestimentare din garderoba unei femei. Din materiale pretioase sau diafane, aceste tinute scot cel mai bine in evidenta frumusetea si rafinamentul unei femei, purtand-o inapoi intr-o lume delicata, demult uitata, in care singura grija a unei femei era de a fi frumoasa si delicata.
 Tinute Tinute Tinute

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu