marți, 29 ianuarie 2013

Poti sa fi frumoasa


Kaela Humphries este sora mai mare a lui Kris Humphries, fostul sot al lui Kim Kardashian. In varsta de 29 de ani, Kaela s-a luptat in ultimii ani cu kilogramele in plus, pe care le-a acumulat dupa ce s-a lasat de sport. Kaela a practicat inotul de performanta.
Se poate sa fii grasuta si superba in acelasi timp? Cu forme rubensiene, fosta cumnata a lui Kim Kardashian demonstreaza ca este posibil


Protv Ad
Kaela, care a fost domnisoara de onoare la nunta fratelui ei si a lui Kim Kardashian in 2011, si-a acceptat de curand dimensiunile si a inceput sa profite de pe urma formelor sale rubensiene.
Tanara a incheiat primele sale contracte in calitate de fotomodel, iar in curand a devenit imaginea Evans, un brand care produce haine pentru persoanele supraponderale.
"Ma apropii de 30 de ani si este din ce in ce mai greu sa slabesti pe masura ce inaintezi in varsta", spune tanara care se poate lauda cu cei mai frumosi ochi din modelling.

Kaela sustine totusi ca incearca sa scape de kilogramele in plus: nu mananca carbohidrati dupa 8 seara, face sport zilnic, insa din cand in cand triseaza cu mancari interzise in dieta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu